BenešovDnes.cz
BenešovDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Benešovský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Benešovský deník - sport Zdroj: Benešovský deník - sport |

Semifinále rozlosováno: benešovské derby se (zatím) nekoná

3. 5. 2024 | /VIDEO/ Benešovské futsalové derby v rámci semifinále poháru vyselo ve vzduchu. Nakonec k němu může dojít až ve finále. Cestu do něj ale mají oba benešovské celky nakonec hodně těžkou.

Lídra se nebojí. Jdeme se utkat s Duklou na férovku, hlásí Breda

3. 5. 2024 | Fotbalisté Vlašimi startují poslední měsíc aktuální sezony na těžké půdě. V sobotu se představí na pražské Julisce, kde hraje vedoucí Dukla. Armádní klub sahá po postupu mezi elitu. Středočeši na jaře venku zase ještě neprohráli, i proto si na lídra druhé nejvyšší soutěže věří a chtějí se s ním utkat na rovinu. Aktivní pojetí hry od soupeře by jim mohlo vyhovovat. Na jeho hřišti však ještě nevyhráli. ...

Breda: Chybí nám individuální kvalita. Dostáváme se zbytečně pod tlak

2. 5. 2024 | Trápení fotbalistů Vlašimi v domácím prostředí se ukázalo i v duelu s poslední Kroměříží, kterou ale dokázali Středočeši porazit 2:0. O obě branky se postarali obránci. Vítěznou zařídil kapitán Petr Breda, který zařídil vyrovnávací trefou i bod z Opavy (2:2). Služebně nejstarší hráč týmu v rozhovoru pro Deník nastínil, proč tým, který měl barážové ambice, se na jaře tak trápí.

Osobnost Deníku Tomáš Říha je v Sedlčanech spokojen. Do Votic by se rád vrátil

1. 5. 2024 | Už v létě pomýšlel o přestupu z Votic do Sedlčan. Na něj si fotbalový záložník a nejnovější Osobnost Deníku Tomáš Říha musel počkat ale až do zimy. Dočkal se. Jak sám říká 25letý hráč říká, tak bylo už na čase zkusit něco nového. V dresu Tatranu je spokojen a dal zatím tři góly. Do předchozího působiště by se ale rád vrátil. Už jenom kvůli tomu, že celku z Benešovska větší dobrou budoucnost díky slibnému dorostu. ...

Okresní přebor: Kondrac zpátky v čele. Maršovice narazily v Choceradech

30. 4. 2024 | Ve fotbalovém okresním přeboru začíná přituhovat. O první místo se stále perou dva týmy. Po 22. kole je na čele Kondrac, která vyhrála ve Struhařově a o skóre přeskočila Maršovice, jež překvapivě prohrály v Choceradech. Ztratil naopak Týnec nad Sázavou, na který se dotáhly Pyšely, ty ale přišly kvůli přetrhaným vazům o Michaela Blokeše. Do konce sezony si už nezahraje.

Poslední Křivsoudov přerušil černou sérii a vyhrál. Zabraly také Teplýšovice

30. 4. 2024 | Poslední dubnový víkend přinesl převážně pozitivní výsledky ve fotbalové I. B třídě pro celky z Benešovska. Hned čtyři z pěti zástupců bodovali. Vítězství se dočkala rezerva Vlašimi, Teplýšovice a i poslední Křivsoudov. Bod s vedoucím celkem uhrály Miřetice. Po remíze sahaly i Olbramovice, avšak nadějně rozehraný duel s Jevany nakonec prohrály.

Masaryk gratuloval Američanům, MS v roce 1933 bylo (skoro) jen pro vyvolené

29. 4. 2024 | Rok 1933 znamenal výrazný přelom pro celý tuzemský hokej. Poprvé se totiž konalo mistrovství světa na českém území. V pořadí sedmý turnaj světových šampionátů hostil posléze proslulý stadion na pražské Štvanici a Čechoslováci, kterým tleskal i herec Vlasta Burian, tehdy uzmuli bronzové medaile. Titul vybojovali Američané, jejichž ohlasy živě zachytil známý rozhlasový komentátor Josef Laufer. To a mnohem více se dozvíte v prvním dílu tematického seriálu Deníku, který mapuje hokejové šampionáty na ...

Krajský přebor: Přestřelka pro Libiš, slaví i Doksy a Poříčany. Milín dál válí

29. 4. 2024 | Fotbalový krajský přebor střední Čech má za sebou po víkendu 24. kolo. V něm pokračovala dominance suverénního Milína i trápení Tuchlovic, které doma nezvládly přestřelku s Libiší. Na svém hřišti naopak uspěla Velim a Poříčí nad Sázavou, zatímco na půdě soupeřů bodově loupily Poříčany a Sedlčany. Vítěze nepoznal jen zápas mezi Mnichovým Hradištěm a Tochovicemi, kde tabule na konci utkání ukázala skóre 2:2. ...

Poříčí díky skvělému obratu drží kontakt. Doma se otřepal z vedoucího gólu

29. 4. 2024 | Fotbalisté Poříčí nad Sázavou udrželi důležitý kontakt se druhými Poříčany, na které před vzájemným duelem v krajském přeboru nadále ztrácí tři body. Doma s Chlumcem sice vstoupili špatně do utkání, nicméně dokázali třemi góly otočit skóre na svou stranu a zvítězili 3:1.

Druhá prohra v řadě. Straka ve 47 letech vynuloval Benešov

28. 4. 2024 | Trenér fotbalistů Benátek Staněk minulý týden bezprostředně po utkání na turnovském pažitu, který jeho svěřencům vůbec nevyšel, pronesl, že na týmu leží deka. Tu bylo potřeba co nejrychleji oklepat, aby mohly Benátky bojovat o nejvyšší příčky divizní skupiny C. Domácí zápas proti Benešovu naznačil, že se to jeho celku podařilo. Proti poměrně zkušenému soupeři, jehož ráz hry určují tři exligoví hráči, byli Benátečtí lepším týmem a po zásluze brali všechny tři body. Čisté konto udržel sedmačtyřice ...

Nebyli jsme lepším týmem, přiznal Heppner. Říká si o novou smlouvu?

28. 4. 2024 | I proti Kroměříži pokračovali v utrápených výkonech. Fotbalisté Vlašimi ale dokázali tentokrát zlomit utkání na svou stranu. Nováčka soutěže porazili 2:0 díky dvěma trefám obránců. O jednu z nich se postaral Petr Heppner, kterého po zápase vyvolávali fanoušci a navíc hraje i o novou smlouvu. Na konci stávajícího ročníku mu totiž končí. Prodloužení by se nebránil.

Nejlepší obrana je útok. Beci Vlašimi zastoupili útočníky a řídili výhru

27. 4. 2024 | Pátý zápas doma a opět trápení. Tentokrát alespoň s vítězným koncem. Fotbalisté Vlašimi sami uznali, že i v duelu s poslední Kroměříží byli horším týmem, nicméně se jim podařilo vyhrát 2:0. O branky se přitom postarali obránci Petrové Breda a Heppner. Středočeši v tabulce FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY přeskočili Líšeň a posunuli se na šesté místo.

Nespeky dlouho trápily Neratovice. Favorit rozhodl až v závěru v přesilovce

27. 4. 2024 | Dlouho sahali proti favoritovi po velmi cenném bodu. Rozjeté Neratovice ale nakonec byly nad síly fotbalistů Nespek. Hosté hráli téměř celý druhý poločas bez vyloučeného Hamady a nakonec podlehli domácím 0:2, když obě branky padly až v závěru utkání. Třetí tým tabulky Divize B se tak natrápil na tři body mnohem víc, než by sám před zápasem čekal.

Skuhravý a další legendy podpoří na Planeo cupu i středočeské talenty

26. 4. 2024 | Jarní měsíce patří už podvanácté Poháru mládeže FAČR Planeo Cupu. I letošní ročník největší události mládežnického fotbalu slibuje výjimečné zážitky. Během šesti finálových turnajů se na jednom místě setkají nejmladší nadějní fotbalisté, současní aktivní hráči i fotbalové legendy, které povzbudí nastupující generaci fotbalistů a zároveň se podělí o zkušenosti ze své bohaté a úspěšné kariéry. Těšit se můžeme na Jana Kollera nebo Tomáše Skuhravého, který přijede ze svého domova v Itálii. První fin ...

Kritika byla oprávněná, přiznal Kramný. Je vyhořelý. Dál? Pauza i kariéra sudího

26. 4. 2024 | Po posledním zápase ve fotbalové I. A třídě dostal další nářez nejen na hřišti, ale následně i od trenéra. Tomáš Kramný má táhnout Votice. Děje se ale pravý opak. Těm se ale nedaří a neodvratně míří za sestupem do nižší soutěže. Od kouče Michala Budila si vyslechl slova kritiky. Jak sám 24letý hráč přiznal, tak oprávněně. Navíc už přemýšlí, co bude dál. Třeba míč vymění za píšťalku. Natrvalo!?

Ondřej Knobloch kritizuje FAČR za nový přestupní řád: Nahoře nikoho nezajímáme!

26. 4. 2024 | Výkonný výbor Fotbalové asociace České republiky na dubnovém zasedání schválil několik novinek v přestupním řádu, které začnou platit od nové sezony. Amatérských týmů se týkají hlavně volné přestupy v letním období mezi sezonami. Na ty bude méně času a také se zvýšily tabulkové ceny za hráče. Člen výkonného výboru SKFS Ondřej Knobloch se však zlobí, že vedení FAČF změny vůbec neprobíral se zástupci výkonnostního fotbalu a měnil něco, co podle něj fungovalo velmi dobře. ...

Rivalita v Zaměstnanecké lize a votická radost. NVision vyfoukl postup Seyforu

25. 4. 2024 | Hned pětice týmů se sešla při základním kole Zaměstnanecké ligy Deníku, která zavítala na Příbramsku do další destinace. Kvintet firem, které se utkaly v základní skupině systémem každý s každým a následně v play-off, si i za chladného počasí přišel na své. O postup se stejně jako loni střetly NVision a Seyfor. Loni na penalty, letos v závěru vystřelil postup votický Tomáš Kramný.

Osobnost Deníku Radek Šírl. Nechal se ukecat. V čem je pro něj okres neznámou?

25. 4. 2024 | Na jaře ozdobil fotbalový okresní přeboru. Bývalý reprezentant Radek Šírl se nechal pro druhou polovinu sezony přemluvit otcem a nastupuje za rezervu Nespek. Ve 43 letech je na hřišti stále vidět a je rozdílovým hráčem. V týmu se setkal i se starším bratrem. Přesto je pro něj soutěž z jistého pohledu velkou neznámou. Nejnovější Osobnost Deníku v rozhovoru vysvětluje proč.

Hvězda okresního přeboru musela předčasně do sprch. Víkend nabídl i dva debakly

24. 4. 2024 | O uplynulém hracím víkendu bylo ve fotbalovém okresním přeboru pořádně živo. Až na Mezno vyhrály pouze domácí týmy. Pyšely a Kondrac rozdrtily své soupeře. Hvězda rezervního týmu Nespek a bývalý reprezentant Radek Šírl viděl v utkání se Struhařovem červenou kartu a bude svému týmu v nejbližších utkáních chybět.

Miřetice a Vlašim se vyhouply do středu tabulky. Teplýšovice se dál propadají

24. 4. 2024 | Ve fotbalové I. B třídě se s každým přibývajícím kolem dál krystalizuje, kdo zamíří o soutěž níž do okresního přeboru. Strašák sestupu, kterého se každý bojí, se týká s hodně velkou pravděpodobností posledního Křivsoudova i nováčka z Olbramovic. Do nepříjemných nižších pater tabulky spadly i Teplýšovice. Naopak dostat se do středu tabulky povedlo rezervě Vlašimi a Miřeticím.



Zpravodajství BenešovDnes.cz

Středočeský kraj a Hlavní město Praha chystají velkou soutěž na železniční dopravce

Středočeský kraj a Hlavní město Praha připravují výběrová řízení na dopravce ve veřejné drážní dopravě. S novými dopravci by měly na koleje vyjet nové či modernizované vlaky. Nové smlouvy by měly začít platit od prosince 2029. Největší kontrakt ...

ČHMÚ vydalo ve Středočeském kraji výstrahu před nebezpečím vzniku požárů

Český hydrometeorologický ústav vydal dne 29. 4. 2024 výstrahu č. 000151 před nebezpečím vzniku požárů na území Středočeského kraje, platnou od 30. 4. ...

Středočeský kraj se ostře ohrazuje proti návrhu MČ Prahy 6 týkající se regulace dopravy při příjezdech z kraje

Rada Středočeského kraje na svém včerejším jednání přijala usnesení, ve kterém se ostře ohrazuje proti návrhu městské části Prahy 6 v souvislosti s pl ...

Čtenáři Středočeského kraje vysbírali přes 4 tisíce mobilů, nejlepší byly knihovny v Kralupech, Rudné a Úněticích

Přesně 4112 starých mobilních telefonů přinesli v uplynulých měsících do svých oblíbených knihoven čtenáři ve Středočeském kraji. Do sběrové akce nazv ...

Praha ve spolupráci se Středočeským krajem spouští hru pro návštěvníky středisek ekologické výchovy

Široká veřejnost má nově příležitost zapojit se do Návštěvnické hry a putovat po vybraných ekocentrech v Praze a Středočeském kraji, kde je možné získ ...



Pátek 3.5.2024
Středočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes